Fondacija za istraživanje i razvoj, bezbednost hrane i eko zdravlje

Fondacija za istraživanje i razvoj, bezbednost hrane i eko zdravlje partnerstvo i saradnju zasniva na potrebi i motivaciji da se zajedno suočimo sa izazovima u društvenim promenama i tako gradimo budućnost.

Zajednička misija za buduće ciljeve se može postići samo uzajamnom saradnjom i zajedničkim radom. Umrežavanje  i partnerstva su okvir za zastupanje i odbranu zajedničkih interesa članova i šire javnosti. Potpisivanjem Protokola o saradnji sa Udruženjem građana "Rubac" , Udruženjem voćara i vinograda " Visovi " i Ugostiteljske radnje " Trend " se verifikovao put podrške za koji  ćemo se zalagati da povežemo tradiciju i mlade u selu Krnjaji , današnjem Klajićevu, što će sigurni smo imati uticaja na jačanje održivijeg, demokratičnijeg i kreativnijeg seoskog života.

Friedrich Engels je ostavio poruku Gram akcije je vredniji od tone teorije, mi u FRD to smo shvatili da je upućeno nama, pa smo to sproveli u delo. 11. januara 2021 kada smo uručili poklone Vrtiću "Zvezdice", Udruženju vinogradara i voćara "Visovi" i udruženju "Rubac" iz Kljajićeva. Sve to smo mogli u saradnji i hvala donatoru "Joviste"DOO Palić i prilozima građana.

Joviste d.o.o. logo
Joviste d.o.o. donator

Na druženju kod domaćina Branka Šoštarića predsednika Udruženja vinogradara i voćara „ Visovi „ smo upoznali Jagodu Kočić menadžera LAG „ Panonski fijaker“ sa projektnim idejama   i  tako poslali poruku proizašlu iz našeg partnerstva  za bolje selo. Za nas nema više propriča o mogućnosti razvoja specijalnog jela i pića inspirisanog i nazvanog po lokalnom nasleđu sa lokalnim ugostiteljom, jer je on tu sa nama u partnerstvu.

„Ciljevi nisu sudbina, oni su smer! Ciljevi nisu naredba, oni su dogovor!  Ciljevi ne određuju budućnost.Oni mobilišu resurse i poslovnu energiju, jer prave budućnost.“ Peter Drucker

Ovo je poruka, koja kao da je iz proizašla našeg partnerstva  za bolje selo Krnjaja što je dobrobit za njene meštane, zajedno mladi i stari rade najbolje.

Bulevar Evrope 6, Novi Sad, Srbija
info@frd.org.rs

Pozovite nas

+381 63 8398 075