Fondacija za istraživanje i razvoj, bezbednost hrane i eko zdravlje

Promišljajući vikend 9 i 10 april 2022

Članovi Fondacije za istraživanje i razvoj, bezbednost hrane i ekološko zdravlje su učestvovali u radionici „Građani promišljaju“ i na taj način pokazali podršku inicijativi za nove mostove među nama.

Radionica ''Građani u promišljanju'', u Novom Sadu – inicijativa za nove mostove među nama” je aktivnost koja je deo projekta: Građani u promišljanju u Novom Sadu – inicijativa za nove mostove među nama, pod pokroviteljstvom Fondacije Novi Sad - Evropska prestonica kulture.

Promišljajući vikend (sa četiri radionice Promišljanje slikanjem/crtanjem, Promišljanje o zdravlju, Promišljajuća šetnja i Promišljanje plesom) je realizovan 9. i 10. aprila 2022. u okviru Projekta Građani u promišljanu u Novom Sadu - za nove mostove među nama (nosilac projekta Društvo grupnih analitičara Beograd, sufinansiran od strane NS EPK 2022., lider projekta Marija Jevtić).

Partneri Društvu grupnih analitičara u realizaciji ovog Projekta bili su OŠ“Ivan Gundlić“ Novi Sad u saradnji sa umetnicima sa Akademije umetnosti u Novom Sadu, udruženje „Almašani“ koje se bavi negovanjem kulturnog nasleđa i očuvanjem starog kraja, udruženje „Osmeh“ studenata Medicinskig fakulteta u Novom Sadu, udruženje „Kultoks“ koje se bavi promocijom plesne kulture.

Voditelji i kovoditelji radionica: Marija Jevtić, Snežana Mandić, Tomislav Vlaški, Marijan Majin, Radovan Ostojić sa saradnicima.

Na svakoj od četiri radionice bilo je više od 30 učesnika. Najmlađi učesnik ima 4 godine a najstariji 80 godina. Utisci koje su poneli učesnici radionica sa Promišljajućeg vikenda potvrđuju da zajedničke aktivnosti i dijalozi u primenjenim uslovima Građana u promišljanju predstavljaju pozitivno iskustvo, obogaćeno prijatnim utiscima i iskazanim željama za buduće susrete.

Slike govore više od reči :

 

 

Bulevar Evrope 6, Novi Sad, Srbija
info@frd.org.rs

Pozovite nas

+381 63 8398 075