Fondacija za istraživanje i razvoj, bezbednost hrane i eko zdravlje

Unleash hack Danube region

UNLEASH je neverovatna prilika za podršku mladima, inovacijama i mrežama u zajednici, regionu i globalno. 7.maja 2022 na događaju UNLEASH Hack Danube Region bila je prilika da se upoznaju  mladi ljudi, stručnjaci, fasilitatori i sudije.

Mladi učesnici su izalagali tokom subotnjih prezentacija svoj rad i pokazali su da imaju dobre ideje o pitanjima u zajednicama i kako ih razumeju. Oni su pokazali i otkrili kako da daju sve od sebe, da daju odgovore na ozbiljne probleme u Dunavskom regionu.

UNLEASH INNOVATION LAB

Sprovodi svoje aktivnosti u radu sa mladim talentima

Saziva  raznoliku grupu od 1.000 talenata iz geografskih i socio-ekonomskih sredina, za jednonedeljni inovacioni proces na novoj destinaciji svake godine.

Ujedinjuju globalnu zajednicu mladih, stručnjaka, fasilitatora i partnera u jednu zajedničku platformu, omogućavajući vršnjačku podršku, mogućnosti rasta i umrežavanje.

UNLEASH HAKOVE

Pokreće lokalne hakove da bismo angažovali UNLEASH alumni, relevantne zainteresovane strane i lokalne zajednice u rešavanju hitnih izazova širom sveta.

UNLEASH Plus

Ubrzava implementaciju rešenja za ciljeve održivog razvoja kroz program koji obezbeđuje veštine, mreže i resurse i omogućava im da planiraju uticaj. To uključuje prilagođena partnerstva i mogućnosti finansiranja.

Unleash hack Danube region

Hvala organizatorima, timu Unleash Hack i svim učesnicima što su omogućili da talenat Dejana Kulešević i sudija Veselina Pelagić iz FRD učestvuju na ovom značajanom međunarodnom događaju. Ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Bićemo srećni da podelimo bilo koju informaciju sa vama. Možemo stvoriti pravi pozitivan uticaj u našim lokalnim zajednicama, mogućnostima za rast i umrežavanjem u izazovima širom sveta.

Tim FRD

Više o događaju možete pogledati i peuzeti : pdf

Bulevar Evrope 6, Novi Sad, Srbija
info@frd.org.rs

Pozovite nas

+381 63 8398 075