Fondacija za istraživanje i razvoj, bezbednost hrane i eko zdravlje

[CAWE] Cross-cultural Attitudes to Animals Survey Update

Centre for Animal Welfare and Ethics

The University of Queensland, Australia

Pomozite nam da  životinjama širom sveta pružimo pomoć

Šta:

U toku je internacionalni israživački projekat Centra za Dobrobit životinja i etiku, Univerziteta u Queensaland-u, u Australiji, čiji je cilj pružanje pomoći našim dragim prijateljima-životinjama. Ovaj projekat će nam pružiti informacije kako na najbolji način unaprediti brigu i dobrobit za životinje u različitim delovima sveta. Da bi bili u mogućnosti da ovo postignemo, potrebni su nam volonteri koji će nam pomoći da podstaknemo osobe voljne da izraze svoje mišljenje (popunjavanjem upitnika) u pogledu raznih socijalnih pitanja (uključujući i pitanja vezana za dobrobit životinja). Obaveza volontera je da nam obezbede e-mail adrese svih osoba koje su voljne da učestvuju u ovom ispitivanju, kako bi mi kasnije bili u mogućnosti da ih kontaktiramo i pošaljemo im korisničko ime i dalje informacije o ovom on-line ispitivanju.

Vaš volonterski rad igra veoma bitnu ulogu u ovom projektu i može u velikoj meri da doprinese boljem i lepšem životu mnogih životinje iz svih delova sveta.

Kada:

Počnite odmah! Jedino što tražimo od vas je da skupite određeni broj e-mail adresa osoba koje su voljne da učestvuju u ovom ispitivanju. Na vama je da li ćete ovaj zadatak izvršiti odjednom ili u kraćem vremenskom periodu od nekoliko dana.

Gde:

Da bi rezultati vaših ispitivanja mogli da se uporede sa razultatima sa drugih univerziteta ili čak drugih država, molimo vas da vaši volonteri e-mail adrese skupljaju na nekim od najprometnijih mesta u vašem kampusu.

FRD bez svojih volontera sa Univerziteta državnih i privatnih u Novom Sadu, Beogradu i Nišu,  ne bi mogla učestvovati na ovom Projektu.

Mirjana Dubovečak

Andrea Andrejević

JovanaAdžić

Milena Teodorović

Sara Bjelović

Duška Popić

Vitomir Đokić

Slavica Jovičić

Miodrag Bošković

Ivan Kovač

Rezultati ovih istraživanja su saopštavani na više konferencija, preuzmite .

Students Attitudes to Animal Welfare and Rights

The relationship between student consumption

International Comparison of Female and Male Students' Attitudes to the Use of Animals.

Galerija slika

Bulevar Evrope 6, Novi Sad, Srbija
info@frd.org.rs

Pozovite nas

+381 63 8398 075